Magyarul üzent a Lord Of The Lost

A Lord Of The Lost visszatér Budapestre: a német zenekar a Barba Negrában (Blue Stage) ad koncertet október 13.-án! Az előzenekar a Nachtblut (a velük készült, korábbi interjúnkat ide kattintva tudjátok elolvasni) és a Scarlet Dorn lesz.

A Lord Of The Lost legutóbbi dupla lemeze, a 2021-es JUDAS azonnal a német sikerlista második helyén nyitott, meghozva ezzel az eddig legnagyobb elismerést a St. Pauli-ban székelő csapatnak. Tavaly készítettünk interjút az együttes dobosával, Niklas Kahllal, aki akkor úgy fogalmazott, hogy már a lemez készítésénél érezték, hogy ez most teljesen más lesz, mint az eddigi korongok. Elmondása szerint soha nem volt annyi interjúkérelmük, mint a JUDAS megjelenése idején. “Mindenki remek kérdéseket tesz fel, nem sablonosak. Úgy tűnik, hogy tényleg mindenki meghallgatta ezt az albumot, beleásta magát a történetbe és elgondolkodott rajta” – tette akkor hozzá.

@mytoucheblog

Magyarul üzent a @lordofthelostofficial 😁 Október 13.-án visszatérnek Budapestre, a Barba Negrában (Blue Stage) adnak koncertet! 🤘🏻🔥 #lordofthelost #lordofthelostofficial #gothicmetal #koncert #BarbaNegra #programajánló #budapesthungary #metalheadsoftiktok

♬ original sound – mytoucheblog

Sajnos a pandémia közbeszólt, így a lemezhez kapcsolódó turné váratott magára, azonban a Homecoming Tour 2022 (ami sokkal több, mint a JUDAS lemez bemutató körútja) végre elstartol! És tényleg érthetjük szó szerint: ez valóban egy hazatérés, hazatérés az élő zene világába, a színpadokra.

A Lord Of The Lost bulik mindig is többek voltak szimpla koncertnél – áll a hivatalos közleményben, amit én meg is szeretnék erősíteni, ugyanis amikor először láttam őket élőben, teljesen magukkal ragadtak és azóta is hatalmas rajongójuk vagyok.

A Homecoming turné során összesen 9 országban 21 állomáson lehet majd találkozni a Lord Of The Lost legénységével. A JUDAS lemez mellett a mindenkori kedvenc nótákból kapunk majd válogatást elfeledtetve velünk a minket körülvevő világot és elhozva nekünk azt, amire vártunk: a megvadulást. Legyen az a színpadon, vagy az előtt. További információk és jegyvásárlás ide kattintva elérhető.

Posted by

"I associate heavy metal with fantasy because of the tremendous power that the music delivers." - Christopher Lee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.