The brand new Symphony Of Sweden EP, “Get Out Of My Mind” is out now

One year ago Symphony Of Sweden released their second album, “Saints Of Yesterday”. Since then, a lot has happened: their main hit from the album, “Will She Fight” has reached 1 million streams, and their monthly Spotify listeners number is steady at over 100,000. Even though they haven’t made a new full album yet, the guys still wanted to surprise their fans: the EP, which was released on 1 March by the band, features two new and two remastered tracks, 4 in total. There’s also a new video for the title track, “Get Out Of My Mind”.

Read More

“Jó pár holdciklust töltöttem a sebeim nyalogatásával a heartagram árnyékában” – szombaton Budapesten lép fel Ville Valo

Kevesen voltak nagyobb hatással a 21. századi alternatív rockzene történetére, mint a love metal finn úttörője, a HIM, mely az ezredforduló egyik ikonikus zenekara volt. A három betű Ő Pokoli Fenségére (His Infernal Majesty) utal: Ville Valo és zenekara egyszerre örvendett komoly tiszteletnek és dühödt utálatnak, de az biztos, hogy kitörölhetetlen nyomot hagyott a hallgatóságban. Az együttes és az alapító énekes egyfajta szerethető különcként költözött be a rajongók szívébe.

Read More

Duplázik a Pantera a Barba Negrában!

Már a jegyértékesítés első pár napja is elég volt hozzá, hogy az újjáélesztett legendás amerikai metál csapat megtöltse a Barba Negrát a május 30-i koncertre. 

Read More

Special Christmas surprise from Symphony Of Sweden: “You Raise Me Up”

Even though Symphony Of Sweden’s latest song has just been released, that doesn’t stop them: the band has decided to treat their fans with a special Christmas present. However, this time it wasn’t Linus “Lee” Wester who hold the microphone, but the band’s keyboardist/producer, Pontus “Evan” Hagberg.

Read More

Hangos hétfő – Amorphis, Eluveitie koncertkritika

Mindig érdekes úgy elmenni egy koncertre, hogy tudja az ember: az lesz az egyik utolsó bulija az adott évben. Keserédes, viszont ezúttal örömteli volt számomra, ez volt az első olyan őszi-téli szezon 2020 óta, amikor végre nem állt a Covid-19 a koncertek útjába (igaz, közben sajnos csődbe mentek promóterek, koncerthelyszínek, illetve akadt olyan együttes is, amelyiket annyira padlóra küldte a pandémia, hogy amikor már el tudtak volna menni turnézni, addigra már elfogyott a pénz). Egy ilyen évet pedig pont egy olyan koncerttel kell lezárni, mint amilyen az Amorphis és az Eluveitie co-headliner bulija volt.

Read More