Erdei tündérré változott a vagány motoros

Bátran kijelenthetjük, hogy Szekeres Viktória egy igazán különleges nő: nem, a gyönyörű fiatal hölgy nem modellként keresi a kenyerét, hanem ő hazánk egyetlen első osztályú női endurokrossz-versenyzője.

1

 

Szekeres Viktória a gödöllői 1WD MSEcsapatát erősíti, amelynek tagjaként motokrossz és terepkerékpár-versenyeken is részt vesz. A fiatal hölgy évek óta egyedüli nőként vesz részt a hazai endurokrossz-bajnokságban, azonban ez egyáltalán nincs negatív hatással a teljesítményére: az első I. osztályú szezonjában, 2015-ben a bajnokság hét fordulójából két futamon is sikerült dobogóra állnia, az összetettben pedig a negyedik helyen végzett, idén pedig az ötödik pozíciót sikerült megcsípnie – mindemellett pedig a csapatversenyt sikerült megnyerniük, amely négyfős gárdájának tagja volt a testvére és édesapja is, aki egyébként az edzője is a testvérpárnak.

3

Sajnos a következő versenyeket azonban ki kell hagynia Viktóriának egy sérülés miatt, aki így most egy kicsit belekóstolt a modellkedésbe is.

“Pont jókor jött ez a fotózás. Két héttel a térdműtétem után került erre sor, ahol sajnos kiderült, hogy rosszabb a helyzet, mint ahogy azt addig gondoltuk. Elég nehéz hetek jöttek ezután, főleg lelkileg.”

4

“Erre a szezonra biztosan le kell mondjak a motorozásról, most az egészségem a fontosabb.”

“Az év hátralévő részére vannak terveim a kerékpársportban, azonban nem szabad kockáztatnom, mivel ha motoroznék, akkor rásérülhetnék. Nehéz volt meghozni a döntést, mert már most iszonyatosan hiányzik a motorozás, de valamit-valamiért – tartja a mondás. Természetesen ez nem egy végleges helyzet. Vannak még versenyek, vannak még szezonok.”

“Még nem igazán voltam mobilis, így anyukám kísért, illetve vitt el, mert még vezetni sem tudtam. Sokat segített végig, hozta a kellékeket, tartotta a ruhámat, amit csak kellett.”

2

“Jól éreztem magam végig, az előkészületektől kezdve a fotózáson át, a képek válogatásáig. Nagyon örültem a fotóknak, mert tényleg egy olyan oldalamat is megmutatja, ami van, csak a mindennapokban nem látszik annyira. Sport közben pláne nem, de még a munkahelyemen sem tudok a gyári körülmények között nőiesen öltözködni. Sokan a sportolót, a sportos lányt látják bennem.”

6

“Ezután újratöltődve értem haza. Egészen másképpen álltam neki a gyógytornának is, vagy ültem fel görgőn a bringámra.”

5

“Korábban más sérülésemkor is fontosnak tartottam, hogy találjak magamnak még valami pluszt, ami pozitív löketet ad az újrakezdéshez. Most ez teljes mértékben benne volt ebben az élményben, a fotózásban.”

7

“Haladok tovább az utamon. Folytatom tovább a rehabilitációt. Nemrég el tudtam kezdeni a rendes kerékpáros edzéseket, és már ki van tűzve egy következő témájú fotózás is.”

 

Fotók: Kékesi Zoltán, Herczeg Viktória Photo Maniac

Posted by

"I associate heavy metal with fantasy because of the tremendous power that the music delivers." - Christopher Lee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.